• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Festivitatea de deschidere a anului universitar 2018-2019 a avut loc astăzi în Auditorium Joseph Schmidt de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava sub genericul „Un nou început”. Ceremonia de deschidere a avut ca deviză îndemnul adresat studenților “Visează, crează, inovează”.


La deschiderea noului an universitar au participat la eveniment ministrul Educației, Valentin Popa, prefectul Județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu și deputatul Maricela Cobuz.


În cuvântul său prof. univ. dr. ing. Mihai Dimian, ordonator de credite al USV, a fost gazda festivității și a prezentat câteva informații care relevă că în acest an universitar universitatea are cel mai mare număr de studenți de anul I din ultimii 5 ani, respectiv 3.700. De asemenea, Mihai Dimian a mai spus că Universitatea Suceava se află pe primul loc la nivel național în clasamentul OSIM privind numărul brevetelor înregistrate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava