• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava anunță că mâine se încheie etapa de depunere a dosarelor de candidatură pentru selecția grupului țintă care va participa la proiectul „Învață din practică!” în actualul an academic. Proiectul va fi derulat până-n iulie 2020 de USV, alături de Camera de Comerț Suceava și firma brașoveană „Great People Inside”. Grupul țintă va fi format din cel puțin 150 de studenți, înscriși la programele de studii de licență și de masterat din cadrul Universității „Ștefan cel Mare”, care frecventează cursurile Facultății de Științe Economice și Administrație Publică și ale Facultății de Istorie și Geografie. Potrivit USV, „selecţia grupului țintă va respecta principiul egalităţii de şanse şi nediscriminării şi se va realiza fără condiţionări, deosebiri, excluderi, preferinţe, restricţii bazate pe criterii de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, categorie socială, convingeri, gen, vîrstă, handicap, situaţie sau responsabilitate familială şi alte asemenea criterii care pot conduce la acte de discriminare”. Obiectivul general al proiectului vizează dezvoltarea resurselor umane prin îmbunătățirea utilizării tehnologiilor informației și comunicațiilor, crearea de medii de practică în cadrul universității și creșterea accesului la activități de învățare la un potențial loc de muncă. Se urmărește facilitarea inserției pe piața muncii a absolvenților de studii terțiare, pentru 250 de studenți. Valoarea totală a proiectului este de 2,2 milioane de lei, din care 2,16 milioane reprezintă cofinanțarea Uniunii Europene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava