MOPAN Suceava

Luni, 7 septembrie, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava va demara sesiunea de toamnă a concursului de admitere. Perioada de înscriere se va derula până pe 15 septembrie, fără zilele de sâmbătă și duminică, pentru specializările unde nu există probe, respectiv 11 septembrie, pentru celelalte. USV a transmis că pentru această sesiune, oferta cuprinde 343 de locuri fără taxă, dintre care 206 la studiile de licență și 137 la studiile de masterat.

Acestora li se adaugă locurile disponibile cu taxă, după cum urmează: 824 la licență – forma de învățământ cu frecvență, 337 la masterat, 144 la conversie profesională și 214 la licență – Învățământ la Distanță. Pentru etnicii români de pretutindeni, în sesiunea septembrie mai sunt disponibile 86 de locuri la ciclul de studii de licență și 96 la cel de masterat. În ceea ce privește studiile doctorale, universitatea suceveană scoate la concurs 33 de locuri, dintre care 17 cu bursă, pentru forma de învățământ cu frecvenţă, şi 16 fără bursă, pentru forma de învățământ cu frecvenţă şi cu frecvenţă redusă. Alte 11 locuri le sunt destinate etnicilor români de pretutindeni, dintre care 7 sunt cu bursă. Mai sunt și 79 de locuri cu taxă. Candidații declarați admiși au obligația să se înmatriculeze până pe 18 septembrie, cel târziu. În caz contrar, vor pierde locul ocupat în urma înscrierii.

Toți viitorii studenți ai USV vor primi laptopuri sau tablete, însoțite de o cartelă SIM cu abonament de date valabil cel puțin 9 luni și cu minimum 50 GB pe lună. În plus, peste 30% dintre viitorii studenți pot primi anual burse, cu valori cuprinse între 600 și 1.100 de lei. Toate informațiile referitoare la noua sesiune de admitere sunt publicate pe site-ul admitere.usv.ro .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava