• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pe 31 ianuarie, în intervalul orar 08.30-17.30, Auditorium-ul „Joseph Schmidt” din campusul Universității Suceava va găzdui prezentări și dezbateri privind problematica educației și consilierii părinților copiilor cu nevoi speciale. Conferința are loc în cadrul unui proiect Erasmus și va deschide oportunități de comunicare de idei și bune practici. Prezentările vor fi susținute de cadre didactice de la Universitatea „Ştefan cel Mare”, Universitatea „Al. I. Cuza” Iași, Universitatea de Stat Moldova din Chişinau și Universitatea „Yurii Fedkovich” din Cernauţi, dar și de către practicieni din partea unor organizații. Proiectul de parteneriat strategic în domeniul educaţiei adulţilor s-a desfășurat pe parcursul a 30 de luni, în cooperare cu alte cinci universităţi europene: Universitatea Lleida din Spania, Institutul Politehnic Braganca din Portugalia, Universitatea din Zagreb – Croaţia, Universitatea Klaipeda din Lituania și Universitatea Bogazici din Istanbul – Turcia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava