MOPAN Suceava

Danemarca este o destinatie de studiu care atrage tot mai multi studenti internationali. Printre cele mai bine cotate in topurile globale, sistemul educational scandinav este absolut gratuit pentru studentii originari din UE, adica si pentru romani. Materiile si subiectele sunt concepute de catre firme si companii, de catre potentialii anagajatori, astfel incat studentul sa aiba sanse sporite de angajare dupa absolvire.

In acest an, universitatile daneze vin in sprijinul studentilor romani si organizeaza in parteneriat cu IEC – International Education Center Romania sesiuni de admitere ce vor include testari la limba engleza pe 9 aprilie, ora 13.00 in 3 orase din Romania: Iasi, Cluj si Bucuresti. Asadar tinerii romani interesati de studiile in strainatate, care nu detin un certificat de limba engleza, pot sustine aceasta testare in unul din cele 3 orase mentionate mai sus. Inscrieri si mai multe informatii pe adresa info@iec.ro
IEC – International Education Center Romania este o organizatie cu experienta de peste 10 ani in consultanta educationala, abilitata sa ii sprijine pe studentii romani in procedura de aplicatie. Din portofoliul IEC fac parte reputate universitati daneze precum Aalborg University, Aarhus University, AU Herning, Business Academy Aarhus, DANIA Academy, University Northern Denmark (UCN), University of Southern Denmark, VIA University College, ZIBAT etc. cu variate programe de licenta si master.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava