MOPAN Suceava

Maine, 6 octombrie, la Palas Congress Hall din Iasi, tinerii dornici sa afle mai multe informatii despre programele de studiu din Romania si din strainatate sunt asteptati la RIUF- The Romanian International University Fair.

Peste 45 de universitati si institutii de invatamant din peste 10 tari vor prezenta vizitatorilor programele de studiu si ofertele educationale in domenii precum management, business, economie, marketing si advertising, inginerie si IT, jurnalism, turism, arta si design, arhitectura, medicina.

Universitati de top din Europa

In 6 octombrie, peste 45 de universitati din 10 tari precum Anglia, Olanda, Germania, Danemarca, Norvegia, Elvetia si Franta te asteapta la RIUF. Printre acestea se afla si universitati din topul celor mai bune 200 din lume, conform QS World University Rankings 2015 si Academic Ranking of World Universities 2015!

Doar la RIUF tinerii dornici sa studieze in strainatate se pot intalni cu reprezentantii celor mai prestigioase institutii de invatamant superior din Marea Britanie, printre care University of Sheffield si University of Southampton.

Si cele mai bune universitati din Olanda vor fi prezente la RIUF conform ARWU 2015 (Academic Ranking of World Universities). University of Groningen, aflata pe locul 2 si Radboud University Nijmegen, aflata pe locul 5 sunt doar cateva dintre universitatile olandeze prezente in aceasta toamna la targul international de universitati – RIUF.

De asemenea, la RIUF- The Romanian International University Fair, tinerii pot interactiona si cu mediul academic romanesc. Universitatea din Bucuresti, Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi, Universitatea Spiru Haret si Universitatea Romano- Americana vor fi prezente in aceasta toamna la RIUF Iasi.

Lansarea primei academii antreprenoriale din Romania – The Entrepreneurship Academy (EA)

The Entrepreneurship Academy (EA) este singura facultate antreprenoriala din Romania, unde studentii invata practic inca din prima zi de scoala cum sa isi construiasca si sa isi dezvolte un business.

EA functioneaza pe baza unui parteneriat cu Team Academy Netherlands, dupa un model educational existent de peste 20 de ani in Finlanda si implementat cu succes in peste 18 tari.

Peste 91% dintre absolventii acestui model educational au un loc de munca in primele 6 luni dupa absolvire, iar 47% au un business sustenabil la 2 ani dupa absolvire.

In plus, cei care vor trece pragul targului international de universitati RIUF, pe 6 octombrie, vor mai gasi:

–          3000 de programe de licenta, masterat, MBA si doctorat;

–          Consilieri educationali care ii pot ajuta sa aplice la orice universitate din lume;

–          Surse de finantare si burse disponibile in strainatate;

–          Programe de dezvoltare personala si de orientare in cariera;

–          Cursuri de limbi straine si tabere educationale in afara tarii;

–          Studenti internationali de la care poti afla mai multe despre cum este experienta de studiu in strainatate.

Pentru a participa la RIUF- The Romanian International University Fair, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe site-ul evenimentului, iar la finalul acestei editii RIUF vei primi un plan de studii personalizat pe tarile si domeniile tale de interes.

Despre Grupul EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava