Concert pascal
MOPAN Suceava

În acest sfârșit de săptămână, clienții Iulius Mall Suceava își pot completa periplul prin magazine cu un târg de antichități, dar și cu îndrăgitele întâlniri creative pentru prichindei. În plus, sesiunile de shopping le vor dezvălui noile colecții ale brandurilor preferate.

Pentru cei care iubesc mărturiile trecutului, de vineri până duminică, în perioada 3 – 5 noiembrie 2017, parterul Iulius Mall Suceava îmbracă parfumul nostalgiei. Și asta pentru că aici se va desfășura o nouă ediție a Târgului de Antichități. Evenimentul reunește colecționari din toate colțurile țării, pregătiți să prezinte publicului piese deosebite și valoroase, mai ales prin semnificațiile lor. Cei pasionați vor găsi piese de mic mobilier, tablouri, statuete, porțelanuri, argintărie, bijuterii, numismatică, filatelie, obiecte decorative și alte articole înnobilate cu povești de demult.

Sâmbătă, prichindeii vor fi din nou în centrul atenției. Pentru ei, Iulius Mall a pregătit două noi sesiuni ale atelierelor de creație, de la orele 14.00 și 15.00, care se vor desfășura în zona magazinelor pentru copii. În ton cu peisajul de afară, cei mici vor realiza tablouri de toamnă. Participanții trebuie să se prezinte doar cu buna lor dispoziție și îndemânare, toate materialele necesare fiind oferite de Iulius Mall. Pașii în realizarea micilor opere de artă le vor fi explicați de specialiștii Creativ & Deco. La final, tablourile vor fi perfecte pentru a înfrumuseța spațiile de joacă ale participanților sau pentru a fi oferite cadou.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava