MOPAN Suceava

UNPR Suceava va trebui să strângă 40.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii liderului PSD Victor Ponta pentru funcţia de preşedinte al României la alegerile care vor avea loc în această toamnă. Anunţul a fost făcut de liderul UNPR Suceava, Cătălina Vartic, după reuniunea zonală a Regiunii I Nord – Est a organizaţiilor UNPR, care s-a desfăşurat în localitatea Durău, județul Neamț, la care a fost prezent şi liderul acestui partid, vicepremierul Gabriel Oprea. La această întâlnire, Organizaţia Judeţeană Suceava a UNPR a fost reprezentată de liderul filialei, Cătălina Vartic, şi de senatorul Mihai Neagu.

Cătălina Vartic a precizat că în cadrul acestei reuniuni, președintele UNPR Gabriel Oprea a reafirmat faptul că acest partid a fost, este și va continua să fie un partener de încredere în cadrul Alianței de Centru – Stânga și al Alianței PSD-UNPR-PC, exprimând susținerea pentru candidatura premierului Victor Ponta la președinția României. Vartic a arătat că UNPR va demara o campanie în care va strânge un milion de semnături pentru susținerea acestei candidaturi, iar pentru judeţul Suceava a fost stabilit un target de 40.000 de semnături.

„O tema abordată la întâlnire a fost posibilitatea de susținere a proiectelor de dezvoltare a regiunii Nord Est, continuarea proiectele începute cu finanțare europeana, accesarea de fonduri pentru noi proiecte, dezvoltarea infrastructurii din zona, a agriculturii si turismului”, a spus liderul UNPR Suceava.

Cătălina Vartic a subliniat că UNPR Suceava, la fel ca şi celelalte filiale din Regiunea de Nord-Est, vor face tot ce le stă în putință pentru a fi piloni de bază ai politicii din județele Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Vaslui și Bacău, „în efortul refacerii încrederii populației în partidele politice și în administrația publică, susținând totodată toate proiectele guvernamentale de dezvoltare a unităților administrativ-teritoriale din această regiune, care au drept scop crearea condițiilor pentru creșterea bunăstării şi nivelului de trai al cetățenilor din această regiune”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava