Concert pascal
MOPAN Suceava

Școala de marș suceveană și-a demonstrat valoarea la Cupa României care a avut loc la finele săptămânii trecute la Craiova. La capătul unei evoluții remarcabile, delegația suceveană condusă de Silviu Casandra și Radu Mihalescu, antrenori la Clubul Sportiv Municipal, s-a întors cu nu mai puțin de unsprezece medalii.
Cătălin Șuhani, de la CSM – CSU Suceava, a câștigat proba de marș la categoria seniori, în timp ce Ioana Agapi a sosit a doua la categoria tineret. Trei medalii pentru CSM Suceava a a adus Andrei Gafița, locul I la juniori I, locul II la tineret și locul III la seniori.
La categoria juniori I, Sînziana Mandiuc s-a clasat pe locul III, în timp ce Ștefan Mangu și Alexandra Țibichi au urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului de premiere la categoria juniori II, masculin și feminin.
În concursul pe echipe, formația masculină a CSM Suceava în alcătuirea Cătălin Șuhani, Andrei Gafița și Gheorghe Berdei a cîștigat proba la seniori.
Pe locul III la categoria tineret s-a situat echipa feminină a CSM Suceava formată din Ioana Agapi, Alina Onofrei și Ana Iordache. Ultima medalie suceveană a venit din partea echipei feminine de junioare I care a luat argintul. Din echipa CSM Suceava au făcut parte sportivele Sînziana Mandiuc, Andreea Nane și Georgiana Agafiței.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava