• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un copil din oraşul Vicovu de Sus a ajuns la spital după ce i-a explodat o petardă în mână. Sâmbătă seara, polițiștii din Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin „112” cu privire la faptul că unui minor de 10 ani i-a explodat o petardă în mână. Din discuțiile purtate cu mama minorului, a rezultat faptul că acesta s-a întors acasă de la joacă cu mâna dreaptă bandajată și i-a spus că în timp ce intenționa să aprindă o petardă, aceasta i-a explodat în mână. La faţa locului a sosit un echipaj SMURD care a transportat victima la Spitalul Municipal Rădăuţi unde a fost diagnosticată cu „traumatism la nivelul mâinii drepte – degetul mare”, fiind transferată la Spitalul Municipal Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Unui copil din Vicovu de Sus i-a explodat o petardă în mână, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava