MOPAN Suceava

Pe 6 decembrie, Primăria Municipiului Rădăuți a primit vizita elevilor și preșcolarilor de la Grădinița cu Program Prelungit „Micul Prinț”, Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” și de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, care au marcat o altă activitate din cadrul proiectului european „Mănâncă responsabil!”
La începutul vizitei, preșcolarii au colindat, după care a venit rândul Corului Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” să susțină un scurt program de colinde.
Toți cei prezenți au împodobit în acest timp bradul din fața Primăriei Rădăuți, cu decorațiuni handmade care promoveaza un stil alimentar bazat pe produse de la distribuitori locali.
Participanții au fost recompensați de către administrația publica locală cu dulciuri.


Preșcolarii și elevii de la cele trei unități au fost primiți de primarul din Rădăuți, Nistor Tatar, alături de angajați ai primăriei. Nistor Tatar s-a arătat încântat de inițiativa unităților școlare și de buna colaborare care se formează între acestea și administrația publică locală. Primarul municipiului a mai precizat că speră ca anul 2018 să fie mai bun decât cel care se apropie de final și a urat tuturor celor prezenți sărbători cât mai liniștite, lansând în același timp invitația tuturor de a participa la evenimentele lunii decembrie pe care Primăria le-a pregătit pentru rădăuțeni .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava