Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre cântecele populare compuse de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost interpretat de grupul folcloric „Obcina Stânișoarei” din Mălini la Concertul Pascal care a avut loc duminică, în prima zi de Paște, în Muzeul Satului Bucovinean. Cântecul, intitulat „Cine-i la un loc ne-adună, numai baciu de la stână”, a fost primul din spectacolul susținut de grupul folcloric din Mălini. „Cum puteam să-i facem cadou domnului președinte Flutur decât cântecul dumnealui. Este creația dumnealui”, a transmis liderului grupului din Mălini. Gheorghe Flutur a urmărit spectacolul din public alături de soția sa, interpreta de muzică populară Ana Ilca Mureșan, ambii fiind îmbrăcați în costume populare.

Concertul Pascal din prima zi de Paște din Muzeul Satului Bucovinean a fost urmărit de peste 1.000 de spectatori, care au primit din partea organizatorilor ouă roșii și cozonac.

Pe scena din incinta Muzeului Satului Bucovinean au mai urcat corul de bărbați de la Bosanci, grupul folcloric „Moldava” din Fălticeni, dar și tocașii Parohiei din Rotunda și interpretele Mariana Maloș și Cătălina Rotaru.

Unul dintre cântecele compuse de Gheorghe Flutur, interpretat de un grup folcloric din Mălini la Concertul Pascal din Muzeul Satului Bucovinean (foto), 7.0 out of 10 based on 15 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (15 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava