Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre actorii veterani de la Hollywood, Morgan Freeman, a fost acuzat de opt femei de hărţuire sexuală şi comportament neadecvat, informează contactmusic.com.

Într-un raport publicat recent de CNN, mai multe femei, membri din echipa de producţie, jurnalişti şi angajaţi ai Revelations Entertainment au povestit o serie de întâmplări din care reiese că celebrul actor în vârstă de 80 de ani a avut un comportament neadecvat.

Între cazurile expuse se numără cel al unei asistente de producţie care susţine că în vara lui 2015, pe când lucra cu Freeman la comedia ‘Going In Style’, a fost hărţuită în mod constant – el a atins-o fără permisiune, şi-a pus mâna pe spatele ei, i-a masat ceafa şi a făcut comentarii despre hainele şi silueta femeii. „Tot încerca să îmi ridice fusta şi mă întreba dacă port lenjerie intimă.”, a spus ea pentru CNN. „Alan (Arkin) i-a spus să înceteze. Morgan s-a panicat şi nu a mai ştiut ce să spună.”, a adăugat asistenta de producţie, conform sursei citate.

Un membru al echipei de producţie a filmului ‘Now You See Me’ (2012) a declarat pentru CNN că ea şi colegele ei erau mereu atente la modul în care se îmbrăcau, pentru că făcea mereu comentarii legate de corpurile lor. „Făcea mereu comentarii legate de corpurile noastre. Ştiam că dacă e o zi în care el e prezent… nu trebuie să purtăm tricouri care să ne copie linia corpului ori forma sânilor; că nu trebuie să purtăm nimic strâmt.”, a spus ea.

Într-o declaraţie oficială, Morgan Freeman sa spus, potrivit ContactMusic: „Oamenii care mă cunosc ori cei care au lucrat cu mine ştiu că nu sunt o persoană care ar face rău în mod intenţionat ori care ar face pe cineva să se simtă inconfortabil. Îmi cer scuze dacă am făcut pe cineva să se simtă nerespectat ori inconfortabil – nu am avut niciodată această intenţie.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava