Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre răniții din accidentul de sâmbătă de la Dumbrăveni a pierdut lupta cu viața. Reamintim că sâmbătă după amiază a avut loc un accident deosebit de grav în urma ciocniri a două autoturisme la ieșire din comuna Dumbrăveni spre Botoșani. În urma impactului, un copil de 10 ani a fost transportat cu elicopterul la un spital din Iași, iar patru adulți au fost transportați la Spitalul Județean Suceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Dan Teodorovici, bărbatul, care era în stop cardio-respirator la sosirea echipajelor de la ambulanță, a fost inițial resuscitat cu succes la fața locului dar din nefericire a reintrat în stop cardio-respirator pe parcursul transportului. Echipajul SAJ a oprit și a reînceput manevrele de resuscitare însă fără succes, iar după circa 30 de minute a fost declarat decesul.

Celelalte trei victime care au ajuns la Spitalul Județean Suceava au traumatisme cranio cerebrale minore, contuzii toraco abdominale și multiple fracturi la nivelul membrelor. Răniții sunt stabil hemodinamic și respirator și sunt internați în secția de ortopedie.

Unul dintre răniții din accidentul de sâmbătă de la Dumbrăveni a pierdut lupta cu viața (FOTO), 8.0 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (7 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava