Concert pascal
MOPAN Suceava

Prezenți în Chișinău, cu prilejul vizitei Alteței Sale Regale Principele Radu, Prof.univ.dr. Sorin Bocancea, Rectorul Universității „Petre Andrei” din Iași, Prof.univ.dr. Doru Tompea, Președintele Consiliului de Administrație și Prof.univ.dr. Daniel Șandru, Directorul Revistei „Timpul”, au donat Primăriei Municipiului Chișinău și Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova câte un set din „Opera Omnia a Savantului Petre Andrei, varianta bilingvă (română-engleză) și  un exemplar din „Enciclopedia României”, în patru volume, ediție anastatică a originalului editat în perioada 1938-1943 și elaborat sub patronajul Regelui Carol al II-lea, lucrare tipărită la Editura Tipo Moldova.

„Pentru noi este o onoare să fim prezenți astăzi, aici, la Chișinău, și să luăm parte la vizita pe care Alteța Sa Regală Principele Radu o face în Republica Moldova, timp de trei zile. În semn de prețuire, noi, comunitatea academică de la Universitatea „Petre Andrei” din Iași, donăm căte un exemplar din  cele mai reprezentative volume editate și tipărite sub egida Universității noastre către două instituții reprezentative pentru Dumneavoastră” a declarat, cu acest prilej, Prof.univ.dr. Doru Tompea, Președintele Consiliului de Administrație al UPA din Iași.

Dorin Chirtoacă, Primarul General al Municipiului Chișinău, ca și Arcadie Suceveanu, Președintele Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova, au apreciat și a mulțumit conducerii UPA pentru donații.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava