Comenzi MOPAN Suceava

83 de mineri angajați ai Companiei Naționale a Uraniului – Sucursala Suceava – Crucea s-au blocat in aceasta după amiaza in subteran si amenință cu greva foamei. Cei 83 de mineri sunt din schimbul al doilea de la exploatarea minieră Crucea -Botușanu. Minerii s-au blocat in mina Botușanu. Prefectul Constantin Harasim a declarat astăzi ca a informat Mijisterul Econoimei si pe cel al Afacerilor Interne cu privire la situația de la mina Botușanu. Harasim a precizat ca printre problemele ridicate de minerii care au intrat in greva sunt cele de acordarea sporurilor salariale si de încheierea unui contract colectiv de munca pe trei ani, ceea ce le-ar asigura siguranță unui loc de munca.

Ora 10:00

Aproximativ 70 de lucrători ai minei de uraniu Crucea-Botuşana sînt în grevă şi refuză să intre în subteran. Ortacii s-au adunat dimineaţă în curtea Sucursalei Suceava a Companiei Naţionale a Uraniului, iar apoi s-au deplasat la sectorul Botuşana. Minerii se plîng de nivelul scăzut al salariilor, precum şi de faptul că riscă să rămînă fără locurile de muncă, în cazul unei eventuale închideri a exploatării de uraniu. Înainte de a intra în grevă, oamenii au avut o discuţie cu reprezentanţi din conducerea minei. Deoarece nu s-a ajuns la nici o înţelegere, cele cîteva zeci de mineri au declanşat o grevă spontană.

Update: 83 de mineri s-au blocat in subteran la mina Botușanu și amenință cu greva foamei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava