Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul Florin Sinescu a anunţat că patru tronsoane de drumuri naţionale din județul Suceava au fost redeschise traficului rutier. Potrivit situaţiei prezentate pentru ora 14.00, au fost deschise drumurile naţionale DN 29 Suceava până la limita cu judeţul Botoşani şi DN 2 Suceava – Fălticeni, circulaţia desfăşurându-se alternativ, sub îndrumarea echipajelor de la poliţia rutieră. Începând de sâmbătă după amiază se circulă şi pe DN 17 între Suceava şi Gura Humorului, precum şi pe DN 2 Siret – Grăniceşti. pe aceste două tronsoane există încă o restricţie pentru maşinile mai mari de 3,5 tone.

De asemenea, pe un drum judeţean, DJ 178 în zona Bălăceana – Ilişeşti – Drăgoieşti se circulă pe un singur fir.

Prefectul  mai declarat că în continuare rămân închise două tronsoane de drumuri naţionale. Este vorba despre DN 2 K Milişăuţi-Arbore –Solca şi DN 2H Rădăuţi Gălăneşti. Sinescu a spus că pe toate aceste tronsoane se intervine cu utilaje de deszăpezire. De asemenea, alte şase drumuri judeţene sunt închise în acest moment traficului rutier, respectiv DJ 291 A Siret Muşeniţa Frătăuţii Noi, DJ 209 K Marginea Volovăţ, DJ 209 J Arbore Clit, DJ 178 Arbore Burla, DJ 209 A Mihăileşti Horodniceni Brădăţel şi DJ 208 E Forăşti Dolheştii Mari

Prefectul a mai spus că aeroportul din Suceava nu este operaţional, şi că nu există căi de comunicae feroviară afectate.

În momentul de faţă mai sunt cinci localităţi care nu sunt alimentate cu energie electrică.

„Se intervine pe toate drumurile naţionale şi judeţene şi facem eforturi, ca până la lăsarea serii să punem în circulaţie principalele căi de acces din judeţ”, a precizat Florin Sinescu prefectul judeţului Suceava.

La acţiunile de intervenţie au participat un număr de 391 de efective, din care 194 aparţin Ministerului Afacerilor Interne, 197 secţiilor de drumuri naţionale şi judeţene. S-a intervenit în teren cu 143 de mijloace aparţînând MAI şi secţiilor de drumuri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava