Concert pascal
MOPAN Suceava

Ne mândrim cu Mădălina Ghenea (35 de ani). Fără doar şi poate este una dintre româncele care au izbutit să-şi facă un nume respectat în cinematografia internaţională. Dar asta nu înseamnă că din când în când emoţiile nu o copleşesc. Aşa cum s-a întâmplat şi anul acesta, pe scena Festivalului de Film de la Veneţia, notează click.ro.

„Divă şi femeie” pe bună dreptate! Actriţa Mădălina Ghenea a primit premiul „Diva e Donna” în cadrul celei de-a 79-a ediţii a Festivalului de Film de la Veneţia, care anul acesta are loc în perioada 31 august – 10 septembrie. Şi, aşa cum era de aşteptat, a fost o apariţie.

Mădălina a purtat o ţinută extrem de seducătoare pe covorul roşu şi a strălucit asemenea unui adevărat star. Actriţa originară din Slatina a „defilat” pe covorul roşu la premiera peliculei „Bones and All”, în regia lui Luca Guadagnino. Dar, înainte de momentul strălucitor, a avut parte de un mic incident care a constrâns-o să-şi schimbe coafura în ultimul moment, aşa cum a povestit chiar ea pe reţelele sociale. „Lady Bean s-a întors la Veneţia, o insectă? M-a muşcat pe frunte înaintea evenimentului meu, dar se spune că o frunte imensă arată multă inteligenţă şi @saidada a reuşit să o acopere cu părul meu”, a scris ea pe Instagram, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/ups-madalina-ghenea-si-alte-dive-care-au-gafat-pe-2203164.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava