MOPAN Suceava

Kim Kardashian, în vârstă de 39 de ani, s-a răzgândit: nu mai divorțează de Kanye West, 43 de ani. Recent bomba sexy a postat câteva fotografii pe contul ei de Instagram cu muzicianul alături de cei patru copii ai lor. Dacă în urmă cu mai bine de două luni se prefigura un divorț de 2,2 miliarde de dolari, între ei, iată că soarta i-a readus pe același drum, notează click.ro.

Kim și Kanye West au o avere comună de 2,2 miliarde de dolari și formează unul dintre cele mai ”comerciale” branduri din showbiz-ul mondial. Ei ar avea mai mult de pierdut decât de câștigat în urma unui divorț. Așa că s-au împăcat. Marți, Kim Kardashian a postat câteva fotografii cu soțul ei alături de North, 7 ani, Saint, 4 ani, Chicago, 2 ani și Psalm de doar un an. Comentariul a fost unul extrem de simpatic și drăgăstos: ”Cum de sunt așa de norocoasă”, se întreba retoric Kim, care la finele lui august plângea de mama focului în brațele lui Kanye încercând să îl convingă că nu l-a înșelat, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/ups-s-razgandit-kim-kardashian-adio-divort-de-22-miliarde-kanye-este-un-tata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava