MOPAN Suceava

Pe 8, 9 și 10 iulie 2022 la ENDURANCH în Iași se desfășoară Underground Rock Festival, Music and Arts, Iași – ediția de vară URF .3

Ediția de vară a URF-ului din 2022 are loc în parcul ENDURANCH din satul Pietrărie, comuna Bârnova, județul Iași. Aici pe dealurile Buciumului, locul cere ROCK iar activitățile diverse și de interes pentru publicul larg nu se desfășoară doar pe scenă ci și în zona Arts and Crafts, la focul de tabără pregătit pentru fiecare seară și pe traseele off-road din parcul – gazdă.

Vineri 8 iulie 2022 între orele 19 și 22, copii și adolescenți din Iași ce formează 6 (șase) trupe rock, vor urca pe scena URFică pentru a performa, live, în fața publicului.

În ordinea intrării pe scenă, acestea sunt: Les Castaways, The Tigers, L’histoire des petits signes, ArchVile, Paprika, Drunken Owls.

Specificul serii dedicate debutanților este accentul pus pe compozițiile proprii, trupele anunțate vor interpreta cel puțin o piesă proprie și nu doar cover-uri.

Creativitatea și dorința de a încuraja artiștii în devenire să caute forme noi de exprimare prin muzica rock caracterizează spiritul URF și secțiunea „Debut Rock” din cadrul evenimentului bianual de la Iași. Mai ales că partenerii în formarea tinerilor muzicieni sunt cei mai buni din Iași: Petran Music School Iași, Asociația Muzicienilor Independenți Iași, Paradis International College Iași, Școala Populară de Arte Iași și mai ales Facultatea de Interpretare, Compoziție și Studii teoretice – Universitatea de Arte ”George Enescu” Iași.

Sâmbătă 9 iulie 2022 între orele 19 și 22, LINEUP-ul în ordinea intrării pe scenă este următorul: KRÖM, Inside, Era Divina. Trupa KRÖM a fost prezentă la secțiunea „Debut Rock” într-o ediție anterioară a Underground Rock Festival, Music and Arts, Iași.

Duminică 10 iulie 2022 între orele 19 și 22, LINEUP-ul în ordinea intrării pe scenă este următorul: AltLut, Molten Skin, BELZEDUH, Stanker. Trupele AltLut și Molten Skin au fost prezente la secțiunea „Debut Rock” în ediții anterioare ale URF Iași.

BILETELE sunt împărțite pe categorii, astfel: Debut Rock – 25 de lei; Sambata 9 iulie – 50 de lei; Duminica 10 iulie – 50 de lei; Acces general – 3 zile – 80 de lei

Copiii între 6 și 18 ani (însoțiți de cel puțin un părinte / tutore) au reducere de 50% la biletul acces general doar la fața locului. Copiii sub 6 ani pot fi afectați de zgomot, căldură și mediul specific adulților iar organizatorii nu recomandă prezența acestora la eveniment.

Reamintim că “Underground Rock Festival, Music and Arts, Iași” este un Festival care nu primește finanțare de la vreo instituție publică sau de la vreo corporație iar ARTIȘTII SUNT PLĂTIȚI DIN CONTRIBUȚIA PUBLICULUI spectator și prin efortul propriu al organizatorilor.

Detalii cu privire la program, la artiștii invitați în zona Arts & Crafts, campare și activități conexe se regăsesc pe pagina dedicată  – https://fb.me/e/1MgPTuMQ2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava