Comenzi MOPAN Suceava

AGERPRES va prezenta duminică, 11 decembrie, pe parcursul întregii zile în care se vor desfășura ALEGERILE PARLAMENTARE 2016, o serie de infografice interactive, menite să transmită mai ușor și mai plăcut informațiile legate de procesul electoral.

Infograficele vor cuprinde diferite categorii, precum: prezența la vot la nivel național, în diaspora, votul în funcție de categoriile de vârstă, în mediul rural sau urban, în funcție de gen, dar și o hartă detaliată privind prezența la urne în județele țării. Infograficele vor fi actualizate periodic. Modul interactiv de prezentare face ca cititorii să primească cele mai importante știri ale zilei într-un mod cât mai eficient și mai accesibil.

Infograficele vor fi disponibile și în limbile engleză și maghiară. Toate infograficele vor putea fi preluate cu ajutorul unui cod embed.

AGERPRES va transmite prompt și obiectiv știri despre derularea scrutinului și despre rezultate, acestea putând fi parcurse în fluxul special ALEGERI PARLAMENTARE 2016, lansat la data de 11 noiembrie. Fluxul este gratuit și poate fi accesat pe site-ul public www.agerpres.ro.

Hashtagurile la care pot fi urmărite știrile legate de alegerile parlamentare sunt #Parlamentare2016 pentru paginile de Facebook ale AGERPRES, în limba română, și #PE2016, pentru pagina de Facebook a AGERPRES în limba engleză.

Din 2007, AGERPRES a lansat fluxuri tematice gratuite dedicate celor mai importante evenimente interne și internaționale, prin asumarea misiunii sale de informare publică, în cadrul general al asigurării dreptului la informare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava