MOPAN Suceava

Un șofer beat și fără permis care nu a oprit mașina la semnalele polițiștilor a fost arestat după o urmărire în trafic pe o distanță de 25 de kilometri și după ce oamenii legii au tras mai multe focuri de armă. În cursul zilei de sâmbătă, în în jurul orei 19.40, în timp ce acționa pe DN 17A din comuna Marginea, o patrulă de poliție a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism. Cum șoferul nu s-a conformat, polițiștii au început urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție pe o distanță de circa 25 kilometri, pe raza comunelor Marginea, Horodnic de Sus și Voitinel. După folosirea somațiilor legale, un agent de poliție a folosit armamentul din dotare, executând șase focuri în plan vertical, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea.
Ajuns pe un drum județean din comuna Voitinel, bărbatul de la volan a acroșat autospeciala de poliție, după care a oprit, a coborât și a fugit pe un teren viran, fiind urmărit, imobilizat și încătușat de polițiști.
Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat de 30 de ani, din orașul Vicovu de Sus. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
De asemenea, având în vedre că emana halenă alcoolică, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „distrugere”, bărbatul de 30 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru stabilirea unor măsuri preventive.

Urmărire în trafic pe o distanță de 25 de kilometri și focuri de armă pentru prinderea unui șofer beat din Vicovu de Sus, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava