MOPAN Suceava

Un șofer din comuna Frătăuții Vechi, în vârstă de 37 de ani, care nu a oprit la semnalele polițiștilor s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan băut și fără a avea permis. Vineri la amiază, în timp ce acționa pe raza comunei Frătăuții Noi, o patrulă de poliție a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism cu număr provizoriu de înmatriculare. Șoferul nu s-a conformat semnalului polițiștilor, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase pe o distanță de aproximativ 200 de metri, fiind oprit pe drumul județean 178C.
Șoferul a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 37 de ani din comuna Frătăuții Vechi. După verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autorizația provizorie de circulație a autoturismului este expirată din data de 2 august 2017.
De asemenea, având în vedere că emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din cercetări, polițiștii au mai stabilit și faptul că autoturismul aparține unui bărbat de 36 de ani din municipiul Rădăuți, fiind luat din curtea acestuia, fără încuviințarea proprietarului.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” și „furt în scop de folosință”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava