• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un minor în vârstă de 17 ani s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul unei mașini și a încercat să fugă de polițiștii care au vrut să-l oprească în trafic. Sâmbătă dimineața, în jurul orei 4:20, în timp ce acționa pe str. Calea Cernăuți, din orașul Vicovu de Sus, un echipaj de poliţie a identificat și efectuat semnalul regulamentar de oprire având în funcţiune semnalele luminoase şi acustice ale autospecialei de poliție, unui autoturism înmatriculat în străinătate. Șoferul nu a oprit, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de circa cinci kilometri, până în comuna Straja, când, într-o curbă, tânărul de la volan a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit de pe carosabil și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.
După impact, din autoturism au coborât trei tineri care au încercat să fugă, fiind urmăriți de polițiști. Pentru prinderea șoferului, polițiștii au tras trei focuri de armă în  plan vertical. Șoferul a fost imobilizat și identificat ca fiind un minor de 17 ani din comuna Ulma, care emana halena alcoolică și care a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Autoturismul a fost ridicat de la fața locului și indisponibilizat la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, identificarea pasagerilor, a deținătorului legal și stabilirea situației vehiculului.
În cauză, față de minorul de 17 ani s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava