Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă după amiază echipajul de politie rutieră fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe D.N. 2E, în localitatea Horodnic de Sus a observat un autoturism care se deplasa dinspre Voitinel către Marginea cu viteza de 102 km/h (+52), viteza admisă în acea localitate fiind de 50 km/h.

Astfel, s-a procedat la oprirea regulamentară a autoturismului folosind semnalele speciale de avertizare, luminoase și sonore ale autospecialei. Conducătorul auto nu a oprit la semnalul efectuat de polițistul rutier, continuându-și deplasarea în viteză către Marginea.

S-a procedat la urmîrirea autoturismului în cauza, cu semnalele acustice îi luminoase în functiune, iar dupî aproximativ 6 km, pe DC 45 din Horodnic de Sus conducîtorul auto a oprit pe partea dreapta a carosabilului.

La volanul autoturismului a fost identificat un barbat de 31 de ani, din Burla. Întrucat acesta emana halena alcoolica a fost testat de catre echipajul rutier cu aparatul etilometru, rezultatul testului fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Avînd în vedere rezultatul testului alcooltest, șoferul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți pentru recoltarea de probe de âange în vederea stabilirii alcoolemiei.
Șoferului i s-a întocmit procesul verbal de constatare a contraventiei privind depașirea regimului legal de viteza, respectiv privind neoprirea la semalul efectuat de către politistul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural de catre lucrătorii Compartimentului Rutier Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava