Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, în jurul orei 20:40, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliției Rurale Ipotești în timp ce patrulau pe DJ 208A, pe raza comunei Bosanci, au observat o motocicletă fără a avea montată nici o plăcuță cu număr de înmatriculare.

Polițiștii au început urmărirea acesteia din centrul comunei Bosanci pe un traseu de circa 5 km, iar pe drumul comunal DC 69, strada Alexandru cel Bun din satul Tișăuți, la o intersecție spre dreapta motociclistul s-a dezechilibrat și a căzut pe marginea drumului. Conducătorul motocicletei s-a ridicat și a luat-o la fugă fiind urmărit de către polițiști. Acesta a fost ajuns din urmă, încătușat și condus la sediul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești. Cu această ocazie s-a constatat faptul că acesta este un tânăr în vârstă de 20 ani, din comuna Ipotești, acesta declarând că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La sediul secției de poliție s-a prezentat și un echipaj din cadrul SMURD ocazie cu care tânărul a refuzat să se deplasase la UPU Suceava pentru investigații medicale.

În urma verificării motocicletei în bazele de date s-a stabilit că aceasta este înmatriculată, dar ITP-ul și RCA sunt expirate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de  ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava