Patrula de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a observat sîmbătă noapte un autoturism care se deplasa pe strada Calea Burdujeni, dinspre localitatea Plopeni și care la intersecția cu strada Calea Unirii, în sensul giratoriu, nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric, continuându-și deplasarea pe aceeași stradă către strada Gheorghe Doja.
Având în vedere aceste aspecte s-a pornit în urmărirea autoturismului în cauză, care s-a deplasat pe strada Calea Burdujeni, a intrat pe strada Gheorghe Doja, apoi pe strada Mircea Damaschin și pe strada Călimani, în tot acest timp, conducătorul autoturismului mărind viteza de deplasare.
Pe strada Călimani, înainte de intersecția cu strada Calea Burdujeni, conducătorul auto a virat dreapta pe o alee pietonală și a oprit autoturismul. În momentul în care autospeciala de poliție a oprit pe strada Calea Burdujeni, paralel cu aleea pietonală, conducătorul autoturismului în cauză a ieșit din habitaclu și a încercat să fugă pe strada Călimani. S-a procedat la urmărirea celui în cauză, care a fost prins la scurt timp și condus înapoi la autospeciala de poliție.
Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 33 de ani, din mun. Suceava.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost solicitat sprijinul lucrătorilor Biroului Rutier Suceava.
Șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost transportat cu autospeciala de serviciu la Spitalul Județean Suceava, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii aloolemiei.
La sediul Spitalului Județean Suceava, în prezența personalului de serviciu, șoferul a refuzat și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii aloolemiei.
În cauză s-a întocmit proces verbal de constatare privind săvârșirea infracțiunii de ,, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice“.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava