Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul Organizaţiei Judeţene Suceava a USR, Teodora Munteanu, solicită autorităţilor reaşezarea Sucevei pe harta României. „Având în vedere declarația președintelui României, Klaus Iohannis, conform căreia măsurile de mișcare mai liberă nu se aplică în localitățile aflate în carantină începând cu data de 15 mai, când se va ridica starea de urgență și se va institui starea de alertă pe tot cuprinsul țării, dar și îngrijorările îndreptățite ale cetățenilor județului Suceava, în special din cele 9 localități aflate încă de la 1 aprilie în carantină, USR Suceava cere autorităților competente să reașeze Suceava pe harta României”, a spus Teodora Munteanu.

Ea a declarat că autorităţile competente trebuie spună clar câte testări s-au efectuat până în prezent referitor la zona carantinată și câte sunt efectuate în total, în județ, care este situația reală, actualizată și transparentă a raportului dintre îmbolnăviri și vindecări, care este situația îmbolnăviri/vindecări/decese în zona carantinată față de restul județului, dar şi care este situația privind rata de contagiune în zona carantinată față de rata de contagiune în restul județului.

„USR Suceava solicită, de asemenea, testarea serologică a populației din această zonă, în vederea evaluării procentului de seroconversie, acesta fiind un factor determinant în relaxarea măsurilor de siguranță. Suntem regiunea care a plătit cel mai greu tribut, în pierderi de vieți, în această pandemie. Unul din cinci români răpuși de COVID-19 este sucevean. Suceava merită explicații, Suceava merită transparență”, consideră Teodora Munteanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava