Comenzi MOPAN Suceava

Usher a părăsit scaunul de antrenor al show-ului ‘The Voice’ pentru a se ocupa de copiii lui, informează contactmusic.com. Cântăreţul în vârstă de 34 de ani – care a obţinut custodia completă aspupra copiilor lui, Usher V, cinci, şi Navyd, patru, după o luptă lungă cu fosta lui soţie, Tamika Foster – se pare că nu mai are încredere în nimeni să aibă grijă de cei doi băieţi ai lui, după ce fosta lor bonă, Cecilia Duncan, l-a dat în judecată pe artist, susţinând că acesta a concediat-o pe nedrept, pentru că a cerut să fie plătită pentru orele suplimentare pe care le lucra.

O sursă a declarat, potrivit ContactMusic: „Nu mai are încredere să-şi lase băieţii în grija nimănui. Mai mult, nu a luptat atât de mult pentru custodie ca acum să-i lase în grija unei bone.” Colegii săi de la ‘The Voice’, Blake Shelton şi Adam Levine, au încercat să-l convingă să rămână în cadrul emisiunii, argumentând că celebrităţile vor fi mereu ţinta persoanelor care doresc să facă nişte bani pe seama unor minciuni.

O sursă a declarat pentru National Enquirer: „Blake i-a spus că celebrităţile vor fi mereu ţinte pentru persoanele care cred că pot ameninţa vedetele cu scopul de a face nişte bani.Dar Usher nu vrea să îneţeleagă asta. El crede că a fost mereu generos cu persoanele care au lucrat pentru el. Dacă vrea să părăsească ‘The Voice’ pentru a petrece mai mult timp cu copiii lui, atunci, este pregătit.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava