MOPAN Suceava

Usher l-a avertizat pe Justin Bieber să nu dea cu piciorul succesului de care se bucură, informează contactmusic.com. Interpretul hit-ului ‘Scream’ – care i-a fost mentor cântărețului în vârstă de 19 ani, împreună cu managerul său, Scooter Braun, în 2007 – poate fi văzut dându-i câteva sfaturi protejatului său, în promo-ul noului său film 3D, ‘Belive’.

În videoclip, Usher spune, potrivit sursei citate: ”Când te-am întâlnit prima dată ți-am spus că poți avea totul, dacă vei crede. Acum s-a întâmplat, nu da cu piciorul succesului.”

În film, fanii vor putea vedea și ceea ce face tânărul cântăreț când nu se află pe scenă. Deasemenea, în pelicula care va apărea în Statele Unite în decembrie, mai pot fi văzute scene cu Bieber concertând și, deasemenea, mama artistului, Pattie, care îi adresează băiatului său câteva vorbe de încurajare.

Mama lui Justin spune, potrivit aceleași surse: ”Justin, sunt foarte mândră de tine, te transformi într-un bărbat minunat.” Jon Chu este cel care s-a ocupat de regia fimului ‘Belive’, dar și de pelicula lui Justin din 2011, ‘Never Say Never’.

Usher l-a avertizat pe Justin Bieber să nu dea cu piciorul succesului de care se bucură, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava