• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

USR Suceava a anunțat că acest partid se opune ferm pensiilor speciale pentru aleșii locali. Conform unui comunicat remis de Biroul de Presă al USR Suceava, „în contextul intenției guvernului PSD de a adopta prin Ordonanță de Urgență pensii speciale și pentru aleșii locali, USR Suceava își afirmă susținerea pentru eliminarea acestui tip de beneficii și, totodată, pentru o clasă politică onestă”. Potrivit sursei citate, propunerea de acordare a unor indemnizații pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de Consilii județene a fost inclusă inițial în proiectul Codului Administrativ, adoptat de majoritatea parlamentară PSD-ALDE-UDMR, inclusiv cu votul parlamentarilor PNL. USR Suceava menționează că proiectul a fost ulterior respins în integralitate de Curtea Constituțională, iar opoziția reprezentată de USR a reușit cu mare greutate să obțină de la PNL cele trei semnături care mai erau necesare pentru depunerea sesizării. În comunicat mai scrie: „În aceste zile, un proiect identic urmează să fie adoptat de guvernul Dăncilă, tot prin ordonanță de urgență. Pensia pentru un singur mandat s-ar ridica la aproape 800 de lei, în timp ce suma cea mai mare de bani ar urma să fie dată celor cu trei sau mai multe mandate, undeva la 2.400 de lei”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava