MOPAN Suceava
Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava continuă programul de admitere pentru anul academic 2014-2015 cu sesiunea de toamnă. Pentru doritorii să urmeze studii universitare, oferta USV din sesiunea a II-a cuprinde 40 programe de studii de licenţă, 36 programe de studii universitare de master și 14 domenii de doctorat. De asemenea, în noul an universitar vor fi organizate 7 programe de formare continuă și 2 programe de conversie profesională.
Pentru sesiunea de admitere din septembrie 2014, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava propune absolvenţilor de liceu 175 locuri bugetate (din care 7 pentru etnicii români din Republica Moldova cu bacalaureat susţinut în România şi 5 pentru reprezentanţii etniei rromă) şi 1505 locuri cu taxă la diverse programe de licenţă (din care 304 la învăţământ la distanţă).
Pentru programele de masterat, oferta cuprinde 64 de locuri bugetate şi 746 de locuri cu taxă, la care se adaugă un număr de 23 de locuri pentru românii de pretutindeni. Nu toate programele de masterat au derulat sesiune de admitere în luna iulie. Prin urmare, la aceste specializări, toate locurile sunt disponibile, astfel încât absolvenţii licenţiaţi în 2014, dar şi cei din anii anteriori, pot beneficia de şansa de a ocupa un loc fără taxă / cu taxă la programul de masterat ales”, a informat prorectorul Ştefan Purici. Potrivit acestuia, studiile doctorale în regim fără taxă pot fi urmate de 30 de tineri din România şi de 11 din afara ţării. De asemenea, la cele 14 domenii de doctorat au fost propuse 39 de locuri cu taxă.
Sesiunea de admitere se va derula în perioada 8-12 septembrie 2014, înmatriculările realizându-se până la 18 septembrie inclusiv. Pentru aflarea mai multor detalii legate de sesiunea de admitere din septembrie, vă invităm să consultaţi website-ul universităţii Admitere USV 2014.   
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava