• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Săptămâna aceasta, Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică din Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava continuă programul pilot de mobilitate academică interuniversitară a studenţilor de la domeniul Administrarea Afacerilor. Potrivit unui comunicat remis de USV, această mobilitate internă a demarat în 2018 și implică studenţi de la programul de studii Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor din cadrul Universităților „Petru Maior” din Târgu Mureș, „Ştefan cel Mare” și „Lucian Blaga” din Sibiu. Cele trei instituții sunt membre ale Asociaţei Facultăţilor de Economie din România. Obiectivul general al parteneriatului vizează promovarea învățămîntului economic, prin facilitarea accesului studenților la cunoștințele și activitățile oferite de fiecare centru universitar implicat și realizarea unui program de schimb interuniversitar al studenților. În baza acordului de parteneriat, câte doi studenți de la fiecare universitate sînt implicați în programul de mobilitate internă cu o durată de trei săptămâni, câte o săptămână în fiecare centru universitar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava