USV gazda etapei naţionale a concursului studenţesc de inovare în domeniul produselor alimentare „Ecotrophelia”
În perioada 2-4 iulie, Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava va fi gazda etapei naţionale a concursului studenţesc de inovare în domeniul produselor alimentare „Ecotrophelia”. Într-un comunicat al USV se arată că în concurs vor intra 15 echipe de la Universitatea din Suceava, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, Universitatea „Valahia” din Tîrgoviște, Universitatea din Oradea, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara. Juriul va fi format din specialişti agreaţi de Asociaţia Specialiştilor de Industrie Alimentară din România. Marii cîştigători vor reprezenta România la faza internaţională a concursului „Ecotrophelia”, care va avea loc în zilele de 21 și 22 noiembrie, la Londra.