MOPAN Suceava

De curând, la etajul Iulius Mall Suceava s-a inaugurat agenția de turism TravelBrands. Astfel, când vii să te relaxezi la cumpărături, îți poți face și planurile de vacanță.

Dacă vrei să schimbi decorul urban cu o plajă exotică, să planifici un city break într-o destinaţie romantică sau să te pregătești din timp pentru vacanţa de vară, te așteptăm la Iulius Mall. Recent, TravelBrands a deschis la etajul mall-ului, în zona Cinema City, o agenţie de turism, iar consultaţii săi sunt gata să îți ofere toate informaţiile şi serviciile pentru un concediu reușit.

Parte a Grupului Eurolines România, cu o experință de peste 20 de ani, TravelBrands reunește ofertele celor mai importanți tour-operatori din România și nu numai, ale celor mai căutate companii de transport aerian și ale altor furnizori de servicii conexe turismului. Indiferend de destinația pe care dorești să o explorezi sau de preferințele în materie de relaxare, aici găsești pachete turistice variate și atractive. De la escapade pe insule fascinante ori expediţii safari, până la city break-uri romantice sau croaziere în jurul lumii, pe toate le poți accesa cu ajutorul consilierilor TravelBrands. Antalya, Larnaca, Mallorca, Tenerife, Corfu, Zakynthos sau Rhodos sunt doar o parte dintre locurile interesante pentru a-ți planifica vacanța din sezonul cald.

În plus, pentru a te ajuta să economisești timp și să te bucuri la maximum de relaxare și distracție, TravelBrands oferă și bilete de avion, de autocar și tren, servicii rent-a-car, transferuri, pachete ale hotelierilor, croaziere și excursii opționale, circuite și asigurări.

Călătoreşte, explorează destinaţii noi şi descoperă experienţe unice cu ajutorul TravelBrands, de la etajul Iulius Mall Suceava!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava