MOPAN Suceava

Merg în familie sau cu prietenii, preferă self-catering-ul în cabane montane sau apartamente mari și cheltuiesc în medie 300 de euro pe vacanță de persoană – din ce în ce mai mulți turiști români își rezervă un al doilea concediu pe an în sezonul de iarnă, cererea crescând cu 40% în ultimii ani. Pentru ei, cel mai mare touroperator de vacanțe charter din România lansează un nou program: Ski Plus. Ofertele includ cele mai frumoase staţiuni de schi din cinci țări – Austria, Italia, Franţa, Bulgaria și România.

„Ski Plus este conceptul prin care Christian Tour aduce un plus pachetelor clasice de schi. Astfel, turiştii noştri se bucură de un serviciu complet, pentru că pachetele includ transport, cazare pentru toate buzunarele (hoteluri de lux, apartamente sau cabane foarte atent selecționate), plus reduceri la achiziționarea ski pass-ului și alte beneficii importante oferite de partenerii locali, pe care i-am ales cu cea mai mare grijă”, declară Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Excluzând prețul unui ski pass, care poate varia între 30 și 65 de euro pe zi, un turist român cheltuiește în medie 300 de euro pentru o săptămână la schi. Tarifele pentru o persoană diferă în funcţie de destinaţie şi de perioada aleasă. În Bulgaria, prețurile pornesc de la 13 euro pe noapte, în timp ce pentru un sejur de 7 nopți, un turist poate beneficia de pachete începând de la 167 de euro în Italia, 210 euro în Austria și 363 de euro în Franța.

Cei mai mulți turiști români aleg să călătorească în familie sau cu prietenii, preferând din acest motiv apartamentele şi cabanele cu mai multe camere şi cu self-catering. Cei care optează pentru hoteluri, aleg în general unele de 3 stele, situate în staţiuni de la baza munţilor și care asigură transferul la pârtii sau la instalaţiile de transport pe cablu. Majoritatea își doresc servicii complete din partea agenţiei: transport, cazare, transferuri, ski pass.

Pentru că mai bine de 50% dintre cererile pentru pachetele de schi ale Christian Tour vin din partea familiilor cu copii, perioadele cele mai solicitate țin cont de vacanțele școlare: ianuarie – februarie, dar și martie, când prioritate au stațiunile situate la mare altitudine, unde zăpada rezistă mai mult, dar vremea este foarte plăcută. În topul preferinţelor, conduc detașat Bulgaria şi Austria, urmate de Italia. În ce privește transportul, în Austria și Bulgaria preferă să ajungă cu mașina, iar în Franța și Italia, cu avionul.

Începând din 2013, Christian Tour organizează curse charter de autocar directe către Bansko, Bulgaria. Lor li se adaugă, anul acesta, unele noi. „Autocarul zăpezii” va pleca săptămânal şi către Austria, cu preluarea turiştilor din toată România (București-Brașov-Sibiu-Deva-Arad-Kaprun/Zell am See/Kitzbuhel). Mai mult, va fi disponibilă o cursă de autocar săptămânală către staţiunile montane de pe Valea Prahovei şi Poiana Braşov.

Stațiunile românești ocupă și ele un loc tot mai important în preferinţele turiştilor. Însă cei care aleg să meargă la schi în România o fac pentru perioade mai scurte, de 3-4 zile, în medie. Cele mai căutate destinaţii sunt Poiana Braşov, Predeal, Azuga, Straja, Vatra Dornei, alegerea fiind influențată și de distanța față de localitatea de reşedinţă a turiştilor.

Toţi cei care achiziţionează pachetele Ski Plus în luna octombrie vor primi gratuit asigurare storno şi medicală extra, aceasta incluzând asigurarea şi pentru sporturile de iarnă (schi, snowboard, săniuş). Tot în octombrie, la rezervările early booking, turiștii se bucură de o reducere de până la 25%, în funcţie de oferta fiecărui hotel.

Detalii despre pachetele Ski Plus: https://www.christiantour.ro/ski-plus

Christian Tour, una din cele mai mari agenții de turism din România, împreună cu toate companiile din grupul său, a înregistrat în anul 2014 o cifră de afaceri de 62 de milioane de euro, cifră care o clasează în topul agențiilor de turism din România. Cu o istorie de 18 ani în piața de turism autohton, Christian Tour deține în acest moment 30 de agenții proprii în toată România, plus o filială la Chișinău și cca. 168 de angajați, rămânând în continuare cel mai mare touroperator pe vacanțe de tip charter din România și lider de piață pentru numărul de turiști care au ales să călătorească cu acesta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava