Concert pascal
MOPAN Suceava

Începând cu 1 iunie, vor fi livrate către Direcțiile de Sănătate Publică peste 100.000 de doze de vaccin hexavalent. Ministerul Sănătății face apel către medicii de familie să demareze programarea la vaccinare a copiilor eligibili și a celor care nu au fost vaccinați până în prezent.

La DSP Suceava, vaccinul hexavalent a fost terminat acum o lună. Ministerul Sănătăţii a anunţat că a semnat marți noul contract subsecvent de furnizare a vaccinului hexavalent. Aşa se face că 125.000 de doze de vaccin pentru continuarea activității de imunizare a copiilor eligibili la grupele de vârstă 2 — 4 — 11 luni, precum și pentru recuperarea celor care nu au fost vaccinați în această perioadă vor ajunge la toate Direcţiile de Sănătate Publică din ţară luna viitoare.

La 1 mai, în stocurile medicilor de familie din judeţul Suceava mai erau 1648 de doze de vaccin, în vreme ce stocul DSP a fost epuizat acum o lună. Potrivit purtătorului de cuvînt al DSP Suceava, Adrian Popescu, necesarul lunar în judeţul nostru este de 2500 de doze de vaccin hexavalent, iar numărul copiilor restanţieri este de 4577.

Vaccinul hexavalent combină trei tipuri de vaccinuri care se fac la două luni, la patru luni și la 11 luni împotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, haemophilus, hepatitei B și poliomielitei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava