Concert pascal
MOPAN Suceava

Corneliu Vadim Tudor (65 de ani) şi Bianca Drăguşanu (31 de ani) s-au întâlnit faţă în faţă de Ziua Naţională a României, la emisiunea „Wowbiz” de la Kanal D. Corneliu Vadim Tudor a fost pus pe şotii toată seara şi de cum a intrat în platoul de la Kanal D a luat-o în vizor pe Adelina Pestriţu, potrivit click.ro.

”Am gânduri mari de Ziua Naţională cu Adelina Pestriţu”, a spus politicianul, luni seară. Acesta nu a fost singur, ci împreună cu Bianca Drăguşanu, care a fost şi ea invitată în emisiune.

Vadim nu s-a putut abţine şi i-a dat mai multe replici roşcatei referitor la operaţiile estetice la care a apelat: ”Sper să nu îşi mai facă nimic la buze. Să-şi scoată siliconul, nu are nevoie. E o fată naturală. Câteva retuşuri a avut ea. Sper ca Bianca să devină mamă, să facă nişte copii cretini, nu ca ăştia handicapaţi care ne conduc acum. A, scuze! Creştini am vrut să spun”, a declarat Vadim Tudor, în direct, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Vadim Tudor, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/vadim-fata-n-fata-cu-bianca-sa-faca-niste-copii-cretini

Vadim, faţă-n faţă cu Bianca: "Să facă nişte copii cretini", 8.3 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (6 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava