MOPAN Suceava

Văduva lui Kobe Bryant, Vanessa, a descoperit „o ultimă scrisoare” de la regretatul ei soț și a deschis-o de ziua ei, care a avut loc săptămâna aceasta, potrivit contactmusic.com. Elicopterul personal al sportivului s-a prăbuțit pe 26 ianuarie, în acest an, iar printre persoanele care se aflau la bord au fost starul din NBA, dar și fiica sa, Gianna.

Vanessa Bryant a declarat ca a descoperit recent scrisoarea, pusă într-un plic, etichetată ‘Pentru dragostea vieții mele”. Ea a împlinit marți 38 de ani și până în acest momentu nu a citit conținutl scrisorii. „Ieri am gasit un plic cu eticheta: ‘Pentru dragostea vieții mele’.”, a scris Vanessa pe Instagram, potrivit contactmusic.com. „Am așteptat până la ziua mea să deschid o ultimă scrisoare. Astfel, am avut un motiv să aștept cu nerăbdare ziua aceasta.”, a mai scris văduva lui Kobe Bryant.

Vanessa – care mai are împreună cu regretatul ei soț trei copii, pe Natalia, în vârstă de 17 ani, Bianka, în vârstă de trei ani, și Capri, în vârstă de nouă ani – a mai scris, în același mesaj postat pe Instagram, că este extrem de recunoscătoare că le are alături, în aceste vremuri „extrem de grele”, pe cele trei fete ale sale și că și-ar fi dorit să fie „cu toții, împreună”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava