• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Daca e sfârsit de saptamâna, Alina Borcea e la puscarie! Sotia fostului boss dinamovist si-a luat si sâmbata (20 februarie) copiii în brate si a venit la penitenciarul Jilava, acolo unde Cristi Borcea îsi ispaseste pedeapsa din „Dosarul Transferurilor”, scrie click.ro.

Surse bine informate au povestit pentru Click! ca atât Borcea, cât si Becali ar fi discutat circa doua ore cu Alina, timp în care i-au explicat ca e bine sa se linisteasca, sa nu mai vobeasca public despre divort si alte probleme de familie. ”Cristi i-a spus sotiei sale ca nu-si doreste divortul. Problema este ca el se poarta ca o persoana foarte nehotarâta, azi spune ceva, mâine da telefon si spune cu totul altceva. Nici Alina nu stie ce sa mai creada”, a povestit un apropiat al familiei pentru Click!.

Citeste articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/valentina-pelinel-i-pregatit-lui-borcea-actele-de-divort

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava