Concert pascal
MOPAN Suceava

Se apropie Valentine’s Day, recunoscută la nivel mondial drept sărbătoarea iubirii, zi în care îndragostiții obișnuiesc să își dăruiască reciproc cadouri și sa-și celebreze dragostea. Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, așa cum mai este denumită sărbătoarea mai sus amintită, cuplurile își dăruiesc ciocolată, bijuterii ori își organizează vacanțe departe de haosului cotidian.

Aplicația InfoCons te ajută sa alegi rapid si usor printr-o simpla scanare a codului de bare cadoul perfect! Apliactia InfoCons este o unealtă utilă pentru consumatori! Descarcă aplicația InfoCons, fie pe Android sau IOS și scanează produsele din supermarket sau de acasă, pentru a achiziționa produsele în cunoștință de cauză!

Deși, la o primă vedere, cadourile pentru Valentine’s Day par „floare la ureche”, totuși atunci când achiziționați ciocolată, bijuterii, produse cosmetice sau pachete de vacanță pentru persoana iubită, trebuie să fiți atent la câteva aspecte care ar putea să vă ajute să evitați o surpriză neplăcută!

Pentru a vă ușura munca, InfoCons vine în ajutor cu un mini-ghid cu toate informațiile de care aveți nevoie în alegerea unui cadou pentru persoana iubită! Să începem!

1.Ciocolată

Din cadou nu poate să lipsească o cutie de ciocolată, însă atunci când o alegeți, trebuie să fiți atent la câteva informatii. Citeste AICI toate informatiile despre ciocolata.

Citește și: Sfaturi utile: Comercializarea ciocolatei, produselor din ciocolata, produse pe baza de cacao si grasimi vegetale (tablete, figurine etc)

2.Bijuterii cu pietre și metale prețioase

Pe lângă ciocolată, sigur vă doriți să surprindeți persoana iubită cu o bijuterie care să o pună în valoare. Dar știți la ce să fiți atent când achiziționați bijuterii?! Iată câteva sfaturi de care puteți ține cont pentru a cumpăra cadoul perfect! Citeste AICI toate informatiile despre pietre pretioase.

ATENȚIE! În acest moment, pe teritoriul României nu există un laborator acreditat pentru pietrele prețioase.

Evitați să cumpărați bijuteriile din locuri neautorizate, chiar dacă prețul vă încântă! De regulă, un preț suspect de mic indică o calitate îndoielnică a bijuteriei. De aceea, dacă alegeți să îi cumpărați persoanei iubite o bijuterie, asigurați-vă că este o bijuterie ce are cu adevărat pietre prețioase sau care este confecționată cu adevărat din metale prețioase.

Citește și: Comercializarea martisoarelor si a bijuteriilor din metale pretioase

3.Produse Cosmetice

În completarea cadoului perfect vine și un produs cosmetic și, pentru că am stabilit deja cum alegem ciocolata și bijuteriile, iată la ce trebuie să fiți atenți când alegeți produsele cosmetic. Citeste AICI toate informatiile despre produsele cosmetice.

Citește și: Sfaturi pentru consumatorii care achiziţionează produse cosmetice direct din magazine

3.Unități de cazare și pârtii

Cadoul perfect este culminat de vacanța mult visată, departe de haosul cotidian. Și în acest caz, așa cum v-am obișnuit pe tot parcursul „Ghidului de Valentine’s Day, trebuie să țineți cont de câteva informații utile care vă vor feri de o vacanță ruinată:

  • Verificați AICI dacă unitatea de cazare dispune de toate dotările conform clasificării primite.
  • Verificați AICI dacă pârtia este omologată.

Nu uitați: Întotdeauna solicitați bonul fiscal, întrucât acesta reprezintă un document justificativ atunci când doriți sa depuneți o sesizare.

Citește și: Cum verifici unitatea de cazare?! Partia pe care urmeaza sa schiezi este omologata?!

Acum, că aveți la îndemnă Ghidul InfoCons pentru Valentine’s Day, tot ce mai rămâne de făcut este să porniți în căutarea cadoului perfect!

„Și de Valentine’s Day rămânem consumatori și trebuie să fim atenție ce și de unde cumpărăm! Dacă alegem o ciocolată, trebuie să ne asigurăm că eticheta ne furnizează toate informațiile despre cantitatea de cacao, producator, distribuitor. Dacă pe lângă aceasta, alegem și o bijuterie, atunci trebuie să ne asigurăm că o achiziționăm dintr-un magazin autorizat ce ne oferă un certificat de calitate! Și,  pentru a nu avea surprize neplacute, putem verifica inainte de a achita avansul catre o unitate turistica daca aceasta este autorizata sau nu, si pentru ce clasificare. Și de Valentine’s Day luam atitudine – o9atitudine”, Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava