Concert pascal
MOPAN Suceava

Rusia a început războiul în Ucraina, iar persoanele publice cunoscute care stau în apropierea granițelor vizate de aceste atacuri își fac deja griji pentru viața lor. Printrele ele, şi Victoria Lungu, cunoscută și apreciată artistă din Moldova, dar și prezentatoare TV și organizatoare de spectacole și evenimente la Chișinău, notează click.ro.

Victoria Lungu s-a mutat de un an la București. Artista pleacă destul de des la Chișinău, acolo unde are dese invitații de a participa la emisiunile TV. Având în vedere situația actuală și faptul că Transnistria este la doar câțiva zeci de kilometri de Chișinău, fiica ei, influecera Valeria Lungu, și-a rugat insistent mama să nu mai plece în acest weekend acolo, până când nu se liniștesc apele cu războiul.

Victoria a declarat că are nişte evenimente la care trebuie să participe în acest weekend în Republica Moldova, dar că este foarte aproapte de graniţa cu Ucraina. Ea a subliniat că va urmări evoluţia situaţiei şi va anula toate planurile, dacă e nevoie. “Duminica aceasta trebuie să plec la Chișinău iar fiica mea, Valeria este foarte îngrijorată, chiar și acum mă sună. Mi-a zis: “Mama. Tu nu te uiți la televizor? Te rog, stai la București!”. Dacă e cazul o să-mi contramandez invitațiile de acolo, ar trebui să plec vreo trei zile la Chișinău. Noi acolo suntem foarte aproape de granița cu Ucraina și de Transnistria, la vreo 70 de kilometri. O să umăresc știrile cu atenție și dacă este nasol, nu mai plec acum!”, a mărturisit, pentru Click!, Victoria Lungu.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/valeria-lungu-incercari-disperate-de-a-si-411833.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava