Concert pascal
MOPAN Suceava

Vanessa Paradis a fost invitată la nunta fostului ei iubit. Logodnica lui Johnny Depp, Amber Heard, o place atât de mult pe Vanessa încât a invitat-o la nunta ei cu starul hollywoodian, informează showbizspy.com. ”De când Amber are o relație cu Johnny, ea a fost foarte drăguță și amabilă cu Vanessa, iar relația dintre ele este una de prietenie”, a spus o sursă apropiată vedetei.

Amber are grijă de multe ori de cei doi copii ai lui Johnny și ai Vanessei, Lily-Rose, 14, și Jack, 11. ”Vanessa o place foarte mult pe Amber și apreciază modul în care se comportă cu copiii ei. Cel mai probabil Lily-Rose va fi domnișoară de onoare, iar eu vor dori ca Vanessa să participe și ea la nuntă.”, a adăugat aceeași sursă, potrivit showbizspy.com. ”Despărțirea a fost de comun acord, fără inimi frânte, iar ei au rămas prieteni. Din moment ce Vanessa nu a răspuns încă invitației, se pare că se mai gândește.”, a mai spus sursa.

Amber Heard și Johnny Depp s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ‘The Rum Diary’, în 2011, dar abia în 2012 au început să formeze un cuplu, după ce actorul s-a despărțit de Vanessa Paradis. Cei doi s-au logodit la începutul acestui an și, potrivit presei de peste ocean, plănuiesc o nuntă restrânsă, pe insula privată a lui Johnny, în Bahamas.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava