MOPAN Suceava

Joi, 22 aprilie, ora 02:48, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată la 112 cu privire la faptul că pe raza orașului Vicovu de Sus, a avut loc un accident rutier.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe pe DJ 209 G din oraşul Vicovu de Sus, la intersecția dintre străzile Calea Bucovinei cu Calea Cernăuți, într-o curbă la dreapta, un bărbat de 22 de ani din comuna Straja a intrat pe sensul opus de mers și a acroșat un tei de pe marginea drumului, ricoșând într-un gard de beton.
Atât conducătorul auto cât şi pasagerul din autoturism au refuzat deplasarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind consultaţi la faţa locului.
Bărbatul de 22 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.
Conducătorul auto şi pasagerul din autoturism au fost sancționați contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020 privind măsurile de prevenirea răspândirii virusului SARS COV 2.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava