Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat că premierul Victor Ponta este singurul care în calitate de preşedinte al ţării va reuşi să asigure stabilitatea România. Cătălina Vartic a spus că Victor Ponta va ajunge președintele României deoarece este singurul singurul care îi poate uni toți românii pentru a crea o Românie mai bună .

Vartic a arătat că Uniunea Națională pentru Progresul României este partidul care s-a pus mereu în slujba românilor pentru a asigura stabilitatea țării, care a militat pentru unitate în interes național, care a militat pentru progres. Ea a subliniat că în acest moment, singura persoană care poate realiza aceste deziderate este Victor Ponta.

„Premierul Victor Ponta a dovedit că a reuşit, într-o perioadă grea, având de dus o lupta cu criza economică, dar şi o luptă permanentă cu președintele jucător, să ducă ţara pe drumul cel bun. A reușit stabilizarea macroeconomică și așezarea economiei romanești pe un traseu pozitiv, țara noastră devenind una dintre performerele Uniunii Europene la capitolul creștere economică. Contextul internațional, provocările de la granița României, reașezarea marilor puteri, amenințarea reînceperii unui nou război rece, toate ne arată că acum e nevoie, mai mult ca oricând, de stabilitate în ţară pentru ca dezvoltarea și progresul să poată continua”, a spus Cătălina Vartic, ea adăugând că „majoritatea românilor apreciază modul în care acest guvern a reuşit să administreze ţara şi să acorde sprijin fiecărei categorii sociale. Cred că majoritatea românilor apreciază efortul pe care Victor Ponta l-a făcut de a guverna țara îmbinând măsuri de stânga, de protejare a celor mulți şi oropsiți, cu măsuri de dreapta, de relansare a mediului de afaceri, de reducere a fiscalității”.

Liderul UNPR Suceava a precizat că România are nevoie de un preşedinte care înţelege problemele celor mulţi, care să unească, nu să dezbine, de un preşedinte al tuturor românilor. „Este nevoie de un președinte al lucrului bine făcut, și Victor Ponta a dovedit că știe să facă lucrurile temeinic, pragmatic, având alături o echipă formată din oameni diferiți, de la Tăriceanu la Vadim, de la Meleșcanu la Dan Diaconescu. Asta înseamnă să fii un bun președinte, să aduci alături de tine, într-un proiect de țară oameni care par imposibil de omogenizat”, consideră Cătălina Vartic.

Ea a arătat că sucevenii au demonstrat în primul tur de scrutin al alegerilor că şi-l doresc pe Victor Ponta preşedinte al României, şi că în al doilea tur vor ieşi în număr şi mai mare la vot pentru a vota noul preşedinte. „Iar acest nou președinte va iubi Suceava pentru că nimic nu este mai drag unui om decât amintirile copilăriei fericite. Vom câştiga pentru că românii au încredere în Victor Ponta si pentru ca Victor Ponta merită sa fie președinte”, a spus Vartic.

Preşedintele UNPR Suceava a ţinut să mai precizeze că Victor Ponta nu și-ar fi permis să meargă în fața românilor, la cea mai așteptată dezbatere din această perioadă cu lecțiile nefăcute, pentru că „este mândru că este român și de aceea este omul lucrului bine făcut”.

„Un bun președinte trebuie să aibă o viziune a unei Românii puternice, unită în diversitate, frumoasă tocmai prin imperfecțiunea cinstită a locuitorilor ei. Moldovean sau oltean, ardelean sau dobrogean, ungur sau neamț, român sau lipovean, toți cei care ne-am născut in România trebuie să votăm pentru a ne păstra identitatea națională, trebuie să votăm pentru dreptul nostru de a ne crea o țară a noastră, după chipul și asemănarea noastră. Nu suntem perfecți, dar suntem muncitori, suntem rezistenți, suntem inteligenți, suntem frumoși, suntem șmecheri dacă e nevoie, suntem patrioți, suntem familiști, suntem gălăgioși, iubim necondiționat , suntem ușor de impresionat , suntem complexați de străini, suntem români. De aceea trebuie să construim o Românie a românilor. Românii, în momente grele, iși regăsesc forța și echilibrul în unitate. Au încredere în Biserică şi în Armata Română. Forţa noastră este echipa, iar echipa este formată din românii care îşi iubesc ţara şi care vor să fie reprezentaţi cu cinste la cel mai înalt nivel”, a mai spus Vartic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava