MOPAN Suceava

În ziua de 17 martie în jurul orelor 14.37, poliţiștii rutieri din cadrul Compartimentului Rutier – Poliția Orașului Gura Humorului, în timp ce executau serviciul de supraveghere și control al traficului rutier cu aparatul radar pe DN 2E, în Capu Codrului au identificat un autoturism cu numere de circulație provizorii care se deplasa pe direcția Fălticeni către Gura Humorului, circulând cu viteza de 89 km/h (+39 km/h), acesta fiind înregistrat cu aparatul radar.

S-a procedat la oprirea autoturismului, la volan fiind identificat un bărbat de 37 ani, din Vaslui. Solicitându-i-se conducătorului auto să prezinte documentele personale şi ale autoturismului, acesta a declarat faptul că nu le are asupra sa, ulterior prezentând autorizația de circulație provizorie a autoturismului, aceasta fiind expirată.

Procedând la verificarea în baza de date după numărul de circulație provizoriu cât și după seria de șasiu a autoturismului, s-a constatat că autoturismul figurează neînmatriculat.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, faptă prev. şi ped. de art. 334 alin. 1 din C.P.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava