Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă după amiază o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit pentru control pe DN 2E, din comuna Marginea, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un tânăr de 22 de ani, din județul Vaslui. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul este radiat din circulație din data de 26.03.2018 și nu figurează ca fiind înmatriculat definitiv sau provizoriu în România.

Totodată, întrucât conducătorul auto a prezentat pentru autovehiculul condus, polița RCA și dovada ITP-ului, ambele valabile la data de 26.05.2018, a rezultat că există bănuiala rezonabilă că acestea ar fi false.

Cu ocazia cercetărilor, conducătorul auto a declarat că a achiziționat autoturismul de la o persoană din județul Vaslui, la jumătatea lunii martie 2018, în baza unui contract de vânzare cumpărare pe care nu-l are asupra sa și nu a cunoscut faptul că, autoturismul este radiat din circulație.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava