Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, 13 august 2022, dăm startul ediției cu numărul 6 al uneia dintre cele mai frumoase și cunoscute competiții de alergare montană din țară. Vatra Dornei este din nou gazdă pentru sute de alergători de toate vârstele, profesioniști sau amatori, care iubesc natura, sportul și muntele. Vârful Oușoru din munții Suhard așteaptă să fie din nou cucerit.

Evenimentul reunește la Start participanți din mai multe țări: România, Franța, Germania, Spania și Cehia, care se vor întrece în cele 3 probe principale: maraton (parte a Circuitului Carpaților la alergare montană) – 42 Km, semi-maraton – 24 Km și cross-ul de 10 Km.

Pentru copii organizăm în zona de start/finish diverse activități de socializare și sportive, iar pentru părinți avem muzică bună și atmosferă prietenească.

Susținem adăpostul de câini fără stăpân din Vatra Dornei și astfel facem apel către toți cei care pot contribui cu ceva să o facă atunci când vin la eveniment: hrană uscată sau conserve, jucării, soluții pentru deparazitare etc.

Toată lumea este bine-venită!

Evenimentul este organizat de Asociația RoMontana în colaborare cu primăria și consiliul local al municipiului Vatra Dornei, cu sprijinul unui număr consistent de sponsori și parteneri.

Înscrieri, program și alte detalii le găsiți pe site: www.hte.run

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava