MOPAN Suceava

Municipiul Vatra Dornei intră de marți, 7 aprilie în autoizolare, pe toată perioada Stării de Urgență. Asta a decis Comitetul Local pentru Situații de Urgență condus de primarul Ilie Boncheș.

Începând cu data de 7 aprilie, ora 23.00, între orele 8:00-20:00, este restricționat accesul cetățenilor din localitățile din jurul municipiului Vatra Dornei astfel:

-în zilele de luni, miercuri și vineri vor avea acces doar cetățenii din localitățile Șaru Dornei, Panaci, Crucea, Dorna Arini și Broșteni;

-în zilele de marți și sâmbătă vor avea acces cetățenii din localitățile Dorna Candrenilor, Coșna și Poiana Stampei;

-în zilele de joi și duminică vor avea acces doar cetățenii din localitățile Ciocănești, Iacobeni și Cârlibaba.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Vatra Dornei introduce obligativitatea purtării mijloacelor de protecție a gurii și nasului de către toate persoanele în toate zonele și spațiile publice. Aceste mijloace de protecșie pot fi măști de protecție, eșarfe, fulare sau alte obiecte vestimentare ce pot proteja gura și nasul. Aplicarea acestor prevederi revine conducătorilor instituțiilor publice, managerilor de spații comerciale, precum și șoferilor de taxi care nu vor permite accesul persoanelor fără mijloace de protecție. La intrarea în toate instituțiile publice și spațiile comerciale este obligatoriu să fie amplasate covoare cu dezinfectant.

De asemenea, pe perioada Stării de Urgență, începând cu data de 7 aprile 2020, ora 12:00, vor fi scoase din funcțiune toate aparatele automate de preparat și comercializat cafea, ceai etc., amplasate pe domeniul public.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava