MOPAN Suceava

# Cei mai buni practicanţi ai futnetului se reunesc între 12-14 iulie la Vatra Dornei pentru diputele din cea de-a III-a etapă a Campionatului Naţional.

La doar o săptămână după participarea la Cupa României la fotbal-tenis, de la Mamaia, opt echipe din Campionatul României de Tenis cu Piciorul (Futnet) se reunesc la munte, Vatra Dornei pentru o nouă rundă de meciuri.

Jocurile sunt programate sâmbătă, 13 iulie, în două locaţii, Sala de Sport de la Stadion şi pe terenul multifuncţional din cadrul Complexului Sportiv Yanis (cartierul Unirii).

Gazda competiţiei va fi echipa Black Hill Vatra Dornei condusă de către Paul Boncheş, formaţie care va primi vizita a două grupări vecine, Rechinii Tehnici Câmpulung Moldovenesc şi Bucovina Team Câmpulung Moldovenesc, dar şi a mai multor formaţii transilvănene, în frunte cu Tengo Salonta, cea mai titrată grupare românească la sportul cu mingea mare care se dispută la fileu. Au mai confirmat prezenţa la etapa din Bucovina echipele CS Dumbrăviţa şi Futnet Oradea fiind posibilă şi prezenţa grupărilor Futnet Timişoara şi JSF Cluj-Napoca.

Organizatorul campionatului este Asociaţia Judeţeană de Fotbal-Tenis Bihor, iar gazda turneului, clubul Black Hill are drept parteneri în organizare Primăria Vatra Dornei, Aqua Carpatica, Stadium Yanis, Direcţia de Sport şi Tineret Suceava, Pensiunea Maximilianis şi OrionMEDIA.

„Avem plăcerea să găzduim la noi acasă, la Vatra Dornei, familia tenisului cu piciorul din România. Va fi prima etapă organizată în Bucovina, după ce anul trecut ne-am duelat doar cu echipele din această zonă şi ne-am întâlnit cu formaţiile din Ardeal în play-off. Cu ocazia etapelor desfăşurate la Cluj-Napoca şi la Oradea, am remarcat cât de popular este acest sport în Transilvania, acum e rândul ardelenilor să vadă că şi în Bucovina există pasiune pentru tenisul cu piciorul. Aşteptăm cu drag iubitorii de sport în cele două locaţii în care se vor juca meciurile. Spectacolul sportiv este garantat” –a prefaţat evenimentul Paul Boncheş, reprezentantul clubului gazdă Black Hill Vatra Dornei.

După două etape clasamentul general se prezintă astfel:

1.Tengo Salonta   – 66 puncte

2. Futnet Oradea     – 54 puncte

3. Dumbrăviţa Timiş    – 39 puncte

4. Tengo Juniori   – 39 puncte

5. Futnet Timişoara   – 36 puncte

6. Black Hill Vatra Dornei  – 32 puncte

7. JSF Cluj-Napoca   – 31 puncte

8. Rechinii Tehnici Câmpulung M – 30 puncte

9. Bucovina Team Rădăuţi – 15 puncte

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava